2018 m. lapkričio 16 d., penktadienis

„Turniai lietufiai“ – ką yra?!

Sklinda raudos bei grūmojimai veidaknygėse ir jutūbėse. Dešimtis ar net šimtus skaitytojų pritraukiantys rašiniai apie teisėtus (!), nes vadovaujamasi LR Seimo priimtu įstatymu, vaikų paėmimus iš „tradicinių“ šeimų. Juose smerkiami samdomi darbuotojai ar piktinamasi į rinkimus atėjusių Lietuvos piliečių balsais išrinkta viena vienintele seimo nare. „Kibirkštis“ autoritetingai pareiškia – iš šitų debesėlių lietaus nebus.

Valdančioji klasė (kurios dauguma piktų ir įsiutusių nemato, nes iš principo neigia prancūzų ir anglų nustatytą klasinį visuomenės pobūdį) niekada nepasiduos.

Nes politika, tai ne vien tik antagonistinių klasių kova dėl valdžios paėmimo, bet ir dėl jos įtvirtinimo bei išsaugojimo. O tai svarbiausia! Už vaikų atiminėjimą balsavo šimtinė. Vieningai balsavo ir dabar vieningai giną tą vienintelę.

„Karoče“ – įtempkite sėdmenis ir prisiminkite Kedytę. Ją saugojo gausios minios žmonių, gynė teisėja Venckienė ir jos vyras advokatas, pirmojo mėginimo teisėtai (!) atimti ją iš senelių metu net vaiko teisių valdininkė įsikišo, kad nutrauktų tą teisėtą (!) valstybės pareigūnų (!) smurtą prieš mažametę mergaitę. Dabar sunku tuo patikėti, bet net seimo narys iš „Tėvynės sąjungos (LK)“ R. Kupčinskas buvo mergaitės gynėjų pusėje.

O baigėsi kuo? Naktį atimtos mergaitės likimas niekam nežinomas ir nelabai kam berūpi, kaip ir tos vaikų teisių valdininkės. Buvusi teisėja Venckienė areštuota, o R. Kupčinskas nutėkštas į politikos paraštes. Svarbiausi liudininkai – po žeme. Valdžia išsaugota ir įtvirtinta.

Dėl galimybės palikti anūkams ir proanūkams Lietuvos teritoriją ir žemę, susirinko 300.000 referendumui reikalingų parašų, bet renginys neįvyko. Suprantama, vasara, o dar Marijos radijas kasdien aiškina, kaip blogai būti šeimininku savoje žemėje… Tiesa, talkos kiek išgąsdinti seimanariai skubiai įvedė saugiklius iki bus nugesintas gana gausaus rinkėjų skaičiaus įkarštis. Viskam nuslūgus, suprantama, kad saugikliai buvo pašalinti ir aktyvesniems padalintos administracinės baudos.  O valdžia ... (žr. aukščiau).

Kodėl dabar turėtų būti kitaip? Daugumai vartotojų ir rinkėjų nusičiurkšt.  Pamanykit, kelis šimtus šeimų išdraskė. O-o-o, kiek dar liko!  užtat kitos bus darnesnės ir sveikesnės. Juolab, kad tokiais atvejais visada manoma, jog tai iš kitų atėmė, o prie maniškių tegu net nemėgina prisiartinti.

„Kibirkštis“ tvirtina, kad prisiartins. Kai tik prireiks. Atims ir padalins!* 

O tiems, užsisvajojusiems apie kepsnines, naujus automobilius ir jaukius namukus, pasiūlys eutanazijos adatą, jei sulauks pensijinio amžiaus. Dar nėra įstatymo? Jūs nustebsitę, sužinoję, kiek nedaug laiko palikę iki jo priėmimo.

Tiesa, ką „Kibirkštis“ siūlo?

Pabrukt uodegą arba paspausti nuorodą – „Marksisto biblioteka“. Perskaičius ten esančias knygeles, bus aišku, ką daryti. O jei vis tiek neaišku, grįžkite ir dar kartą perskaitykite šito rašinėlio pavadinimą.

* – dabar aišku, kam reikalingas mitas, jog šitas lozungas – komunistų išmįslas?

Kibirkštis

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą