2019 m. gegužės 31 d., penktadienis

Algirdas Paleckis. Ar pasiduosime demokratiniams fašistams?

Jau geras pusmetis, kaip be jokios teisėtos priežasties už tariamą „šnipinėjimą“ kalinamas A. Paleckis. Tapęs tikrų tikriausia farsiškos politinės bylos auka, jis kreipiasi į visuomenę atviru laišku. Kad ir linkęs į kairę, bet iš esmės nebūdamas nei marksistu, nei komunistu – šis žmogus vis dėlto ir buvo, ir liko nuosekliu valdančiojo režimo priešininku, kovotoju už laisvą žodį ir istorinį teisingumą, kurį palaikyti – nepaisant vienų ar kitų nuomonių skirtumų – neabejotinai yra kiekvieno doro žmogaus pareiga.

AR PASIDUOSIME DEMOKRATINIAMS FAŠISTAMS?


Pirmus kelis mėnesius turėjau labai mažą, tačiau vis tiek viltį, kad prokuratūra išlaikė bent dalelytę sveiko proto. Kad ji, įvykdžiusi VSD nurodymą mane suimti, įsitikins įrodymų stoka ir bylą nutrauks. Tačiau prokuratūra sistemiškai toliau tipena ant VSD pavadžio, o šis – ant Grybauskaitės pavadžio.

D. Grybauskaitė yra pagrindinė fašistė Lietuvoje. Tai ji užbaigė demokratinio fašizmo statybą mūsų šalyje. Ši statyba importuota iš JAV. Tai Amerikoje XIX amžiaus pabaigoje atsirado ši išsigimusi demokratijos grimasa. Finansinė oligarchija, nusipirkusi laisvą spaudą, ilgam įsitaisė finansinės piramidės viršūnėje. Iki šiol sėkmingai, nes tariamai demokratiškai eliminuoja visus kitaminčius Amerikoje ir už jos ribų.

Demokratinio fašizmo esmė – laiku ir subtiliai “demokratiškai” eliminuoti kitaminčius. Iš pradžių užsiundant ant jų žiniasklaidą. Jei nepasiduodama, tai užspaudžiama finansiškai – baudomis , spaudimu darbovietei. Jei ir tada nepasiduodama – tai sufabrikuojama byla ir sodinama į kalėjimą. Demokratiniai fašistai Amerikoje ištobulino kitaminčių eliminavimą iki meno. Ir eksportavo jį mums.

Kas nori gyventi ir kvėpuoti ramiai Lietuvoje, to interesuose būtų tarti aiškų ir tvirtą ne demokratiniam fašizmui. Vakar suėmė mane. Rytoj gal jus.

Aš niekada nepasiduosiu.

O jūs?

Algirdas Paleckis, 2019-05-27, Vilnius

Lukiškių kalėjimas

2 komentarai:

  1. Jurbarke jaunas Žveris sumušė 17-metę ir bandė ją išpevartauti, paleido su pasižadėjimu neišvykti, o čia politikas, kuris neturėjo priėjimo prie slaptos informacijos, pasodintas į kaleimą ir niekas nežino tiksliai už ką..
    Grybauskaitės režimo "demokratija".. :(

    AtsakytiPanaikinti
  2. O kodėl Unknown? Tik viešai ir atvirai visi privalome! Kitaip nieko gero nebus!

    AtsakytiPanaikinti